"*" geeft vereiste velden aan

Occasions Utrecht

Een occasion kopen in Utrecht doet u natuurlijk via Auto Keijzers. Door de centrale ligging van onze showroom in Apeldoorn zijn we vanuit veel verschillende hoeken van het land goed bereikbaar. Wij zijn namelijk vlak bij de N344 gevestigd, waardoor u binnen enkele minuten vanaf deze weg bij ons parkeerterrein bent. Deze parkeerplek biedt u toegang tot zowel de showroom van Auto Keijzers als de showroom van Keijzers Exclusive, zodat u bij allebei onze locaties het aanbod kunt bekijken. Wie weet staat uw perfecte wagen wel bij één van de vestigingen voor u klaar! Als u op onze website een auto heeft gezien waar u interesse in heeft is het aan te raden om van tevoren een afspraak te maken. Zo weet u zeker dat u niet voor niks komt en hebben wij de tijd om de auto alvast voor u klaar te zetten. U kunt ‘m dan bij aankomst direct bekijken én proefrijden. Zo maken wij het bij Auto Keijzers en bij Keijzers Exclusive net even wat makkelijker om uw nieuwe auto aan te schaffen!

Occasion leasen Utrecht

Een occasion leasen in Utrecht is ook mogelijk bij Auto Keijzers. Omdat wij als geen ander begrijpen dat een auto een kostbaar object is, bieden wij de mogelijkheid om niet in één keer een groot bedrag over te maken, maar dit in kleinere delen te doen. Zo houdt u geld over voor andere zaken, bijvoorbeeld voor uw huis of voor uw bedrijf, maar rijdt u wél in de auto die u zo graag wilde. Onze experts helpen u graag met het berekenen van de ideale oplossing voor uw situatie. Wellicht is kopen voordeliger, maar in veel gevallen is lease ook een uitstekende optie. Een auto leasen is tegenwoordig namelijk een gewilde optie, met name doordat het financieel aantrekkelijker kan zijn dan een auto kopen.

Wie zijn wij?

Auto Keijzers en Keijzers Exclusive zijn twee showrooms onder één vlag. Ons bedrijf bestaat al sinds 1952 en is sindsdien toonaangevend in de wereld van de automotive. Door jarenlange ervaring en expertise op het gebied van occasions kopen en verkopen weten onze medewerkers precies waar ze het over hebben. Bij Auto Keijzers vindt u een uitgebreid aanbod occasions, want wij hebben altijd meer dan honderd auto’s op voorraad. De merken en modellen lopen flink uiteen, net als de prijzen. Voor een kleine of voor een grote beurs: bij Auto Keijzers kan iedereen zijn nieuwe auto vinden! Om sommige auto’s net dat beetje extra aandacht te geven dat zij verdienen heeft Auto Keijzers een tweede showroom: Keijzers Exclusive. Hier staan veel bijzondere modellen, van Audi’s tot AMG’s en zelfs Lamborghini’s en Porsches. In de aparte showroom krijgt u een uniek aanbod van exclusieve auto’s te zien, zodat uw droomauto er absoluut tussen staat.

Contact

contact opnemen met Auto Keijzers? Dat kan! Als u uw droomauto gezien heeft en een afspraak wilt maken voor een proefrit of gewoon meer informatie wilt over onze auto’s kunt u bellen naar 055 - 357 4370 voor Auto Keijzers en naar 055 - 526 8656 voor Keijzers Exclusive. Liever mailen? Stuur dan uw bericht naar [email protected] voor beide vestigingen.