"*" geeft vereiste velden aan

Auto kopen Amsterdam

Bent u woonachtig in Amsterdam en op zoek naar een nieuwe auto? Kunt u in Amsterdam niet de auto vinden die u zoekt? Reis dan eens af naar Apeldoorn. Bij Auto Keijzers vindt u namelijk gegarandeerd de auto die u zoekt. Wij hebben namelijk honderden auto’s voor u klaar staan, zowel in de showroom als op voorraad. Zit daar nog steeds niet de auto tussen die u zoekt? Dan is dat geen probleem. Vertel ons wat u wilt en wij gaan voor u op zoek. Wij zijn een autobedrijf dat een stapje extra zet voor haar klanten en dat maakt ons uniek. En om deze reden hebben wij klanten vanuit heel Nederland.    

Auto Keijzers is eenvoudig aan te rijden vanuit Amsterdam. Onze showroom is gevestigd aan de Sleutelbloemstraat 29, vlak naast de N344. Eenmaal aangekomen bij ons autobedrijf kunt u eenvoudig voor de deur parkeren en verwelkomen we u graag in onze showroom. Vertel ons wat uw wensen zijn, zodat we direct gericht op zoek kunnen gaan naar uw nieuwe auto. Ons vriendelijke personeel denkt graag met u mee.

Autodealer Amsterdam

Een autodealer in Amsterdam is wellicht snel gevonden, maar zodra u op zoek bent naar service en een speciale auto dan is er maar één autodealer in Nederland: Auto Keijzers. Ons bedrijf onderscheidt zich al zo’n 50 jaar binnen de branche door onze unieke service en inruilvoorwaarden. Bij ons bedrijf kun je namelijk niet alleen je oude auto inruilen, bij Auto Keijzers is het ook mogelijk om andere vervoersmiddelen in te ruilen om je droomauto werkelijkheid te maken. Dus heb je thuis een caravan, oldtimer, bestelbus, camper of motor staan? Laat het ons zien en we kijken wat we voor je kunnen betekenen. We hebben zelfs wel eens een trein geaccepteerd, we laten ons graag verrassen!

Vindt u het lastig om ondanks onze ruime inruilvoorwaarden het bedrag voor uw nieuwe auto in één keer neer te leggen? Wij denken graag met u mee en bieden ook de mogelijkheid om auto’s te leasen. Dit kan zowel zakelijk als particulier. We bieden verschillende lease opties aan. Zo kunt u als particulier bijvoorbeeld kiezen tussen financial lease of operational lease. Indien gewenst kunnen wij u hier over adviseren of u doorverwijzen naar specialisten op dit gebied. Wij willen namelijk dat u een weloverwogen keuze kunt maken die past bij uw situatie, zowel nu als in de toekomst.

Tweedehandsauto Amsterdam

Lukt het niet om een goede tweedehandsauto te vinden in Amsterdam? Dat is niet verrassend, want de beste occasions staan in Apeldoorn! Auto Keijzers heeft niet alleen een uitgebreid netwerk waardoor wij de beste tweedehandsauto’s kunnen selecteren, we hebben ook passie voor ons vak, waardoor wij meer dan anderen gedreven zijn om de mooiste occasions te vinden voor ons autobedrijf. Door onze diversiteit aan geselecteerde merken, hebben we auto’s in elk segment binnen de branche. Rijdt u het liefst een automaat? Ook dit is geen enkel probleem.

Kom langs in onze showroom of neem eerst ter oriëntatie een kijkje op onze website. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch of via de mail contact met ons op. Ons enthousiaste en kundige personeel staat u graag te woord en vertelt u meer over onze auto’s en alle mogelijkheden. We informeren u graag over auto kopen Amsterdam.