Ons aanbod

Tesla occasion bij Auto Keijzers

Bent u op zoek naar een prachtige Tesla occasion? Dan nodigen wij u graag uit om langs te komen bij Auto Keijzers! In onze showroom vindt u een uitgebreide selectie van diverse Tesla modellen. Naast ons ruime aanbod aan Tesla’s bieden wij ook een breed scala aan andere automerken aan. Of u nu op zoek bent naar een elektrische sedan, SUV of sportwagen, bij Auto Keijzers vindt u gegarandeerd wat u zoekt! Bovendien bieden wij de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen, inclusief motoren, bestelbussen en boten.

De Geschiedenis van Tesla

Tesla, opgericht door Elon Musk, heeft een revolutionaire impact gehad op de auto-industrie door elektrische voertuigen (EV’s) mainstream te maken. Met een focus op duurzaamheid en innovatie heeft Tesla de lat hoog gelegd voor elektrische mobiliteit wereldwijd.

Voordelen van Elektrische Auto’s

Elektrische auto’s bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele brandstofauto’s. Ze zijn milieuvriendelijker omdat ze geen schadelijke uitlaatgassen produceren tijdens het rijden. Dit draagt bij aan een schonere lucht en vermindert de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen. Bovendien zijn elektrische auto’s vaak zuiniger in het verbruik van energie en hebben ze lagere operationele kosten op lange termijn.

Verschillende Tesla Modellen

Tesla heeft een breed aanbod in modellen, waaronder de Model S, Model 3, Model X, Model Y, en verschillende varianten binnen deze modellen. Of u nu op zoek bent naar een luxe sedan, een ruime SUV of een sportieve elektrische auto, bij Auto Keijzers helpen we u graag het perfecte Tesla model te vinden. Als u specifieke wensen heeft, laat het ons dan weten, we staan klaar om u te helpen!

Proefrit maken in een Tesla occasion

Heeft u een mooie Tesla occasion gezien in ons aanbod? Neem dan gerust contact met ons op om een proefrit te plannen! U vindt Auto Keijzers op de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, naast de N344.

Ontdek ons aanbod – Wij zijn er voor u!

Bij Auto Keijzers maken we het kiezen van uw volgende auto gemakkelijk! We streven ernaar om een auto te vinden die perfect aansluit bij uw wensen en budget.

Wat kunt u verwachten?

Bent u na de proefrit overtuigd van de Tesla? Dan regelen wij graag alles voor u. We bieden zelfs de mogelijkheid om uw huidige auto, boot, bestelbus, motor of boot in te ruilen. U ontvangt van ons een persoonlijk voorstel en als u akkoord gaat, maken we de auto rijklaar en plannen we een afhaaldatum met u in.

Verkoop uw huidige auto

Ook als u geen nieuwe auto koopt, bent u van harte welkom bij Auto Keijzers om uw huidige voertuig aan ons te verkopen. We taxeren uw auto en bieden u een eerlijke prijs. We regelen de overschrijving en u ontvangt een vrijwaringsbewijs. Ook kunnen we u adviseren over de juiste verzekering voor uw nieuwe Tesla.

Auto kopen? Bezoek Auto Keijzers!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail. We helpen u graag verder en kijken uit naar uw bezoek bij Auto Keijzers!

Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.