Ons aanbod

Mercedes-Benz occasion

Op zoek naar een exclusieve Mercedes-Benz occasion? Auto Keijzers heeft een schitterend aanbod Mercedes-Benz occasions voor u op voorraad! Breng zeker eens een bezoekje aan onze showroom om al onze Mercedes-Benz occasions te bekijken. Naast Mercedes-Benz bieden wij tal van exclusieve automerken aan. Daarnaast kunt u bij ons uw auto inruilen en accepteren wij zelfs boten, motoren, caravans en bestelbussen.

Historie Mercedes-Benz

Mercedes-Benz werd opgericht door Gottlieb Daimler, tussen 1886 en 1903 bouwde hij auto’s. Vanaf 1903 produceerde Daimler auto’s onder de naam Mercedes. Een leuk feitje is dat de naam is geïnspireerd door de dochter van de Hongaars-Oostenrijkse consul Emil Jellinek, Mercedes Jellinek. Inmiddels is Mercedes-Benz een van de beroemdste autofabrikanten ter wereld!

Mercedes-Benz; een auto met klasse

Kies je voor een Mercedes-Benz, dan kies je voor een auto met klasse! Stuk voor stuk is een Mercedes-Benz voorzien van allerlei luxe voorzieningen en fraaie materialen. Iedere auto wordt met oog voor detail en kwaliteit vervaardigd. Het bedrijf is dan ook een absolute expert op het gebied van premium auto’s.

Hoeveel modellen heeft Mercedes-Benz

Op dit moment heeft Mercedes-Benz ongeveer 30 verschillende modellen. Daarnaast heeft Mercedes ook nog eens 13 modellen welke leverbaar zijn met een hybride-aandrijving. Ook is er op dit moment een elektrisch aangedreven Mercedes, de Mercedes-Benz EQC.
Op zoek naar een Mercedes occasion?
Bent u op zoek naar een goede Mercedes-Benz occasion? Kom dan zeker naar Autobedrijf Keijzers! Auto Keijzers is gevestigd op de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, vlak naast de N344. In ons aanbod bieden wij tal van Mercedes-Benz occasions. Bij Autobedrijf Keijzers zult u vast en zeker slagen!

Graag een proefrit maken? Natuurlijk!

Heeft u een mooie Mercedes-Benz occasion gespot? Neem dan snel even contact met ons op om een proefrit in te plannen! Alleen tijdens een proefrit kunt u exact ervaren of de auto bij u past. Voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op (055) 35 74 370 of [email protected].

Waarom kiezen voor Auto Keijzers?

Heeft u de knoop doorgehakt en uw auto gevonden? Fijn! Graag maken wij alles voor u in orde. Wist u dat het zelfs mogelijk is om uw oude auto, boot, bestelbus, boot, camper of motor in te ruilen? Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een passend voorstel. Bij uw akkoord maken wij de auto rijklaar en plannen een afhaaldatum met u in.

Uw oude auto verkopen

Bent u niet van plan een nieuwe auto te kopen maar wilt u uw oude auto inruilen? Geen probleem, bij Auto Keijzers is het mogelijk uw auto te verkopen. Wij beoordelen en taxeren uw auto waarna u van ons een marktconforme prijs ontvangt. Ook zorgen wij ervoor dat uw auto netjes op naam komt te staan en ontvangt u een vrijwaringsbewijs van ons. Mocht u de verzekering nog moeten regelen, dan kunnen wij u daarbij ook adviseren.

Mercedes-Benz kopen? Auto Keijzers!

Heeft u een Mercedes-Benz occasion gezien welke aan uw wensen voldoet? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag bij de aanschaf van uw droomauto! Of het nu om een Mercedes-Benz of een ander type auto gaat, wij hebben ruim 400 auto’s op voorraad! Neem ook zeker eens een kijkje bij onze exclusieve occasions. Daarnaast ruilen wij van alles in en zijn er veel betalingsmogelijkheden.

Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.