"*" geeft vereiste velden aan

Auto kopen Zoetermeer

Een auto kopen in Zoetermeer? Kom gerust eens langs bij Auto Keijzers. Door onze centraal gelegen locaties in Apeldoorn zijn wij vanuit elke hoek van het land goed te bereiken. Het kost u slechts enkele minuten om vanaf de N344 bij ons bedrijf te komen. En als u dan langskomt hebben wij meer dan genoeg parkeerplaatsen beschikbaar, mocht u ervoor kiezen om met uw huidige auto te komen. Deze parkeerplaats geeft u toegang tot zowel de showroom van Auto Keijzers als de showroom van Keijzers Exclusive. Heeft u een fraaie occasion gezien op onze site? Dan raden wij u aan een afspraak in te plannen. Zo voorkomt u dat u voor niks langskomt, en geeft u ons de gelegenheid de auto vast klaar te zetten. Op die manier kunt u meteen om de wagen heen lopen en een proefrit maken. Wij helpen u graag om het kopen van een nieuwe auto wat makkelijker te maken!

Waarom kiezen voor Auto Keijzers?

Een auto kopen kan best ingewikkeld zijn. Daarom heeft u een partij nodig die u kan adviseren én direct de ideale auto voor u heeft klaarstaan. Bij Auto Keijzers of bij Keijzers Exclusive hebben we bekwame mensen in dienst die u uitstekend kunnen helpen. Al sinds 1952 zijn wij toonaangevend in de auto-industrie en hebben wij altijd een ruime voorraad auto’s. Dankzij de jarenlange ervaring met het in- en verkopen van auto’s hebben we verstand van zaken. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor advies over occasions aanschaffen. Wanneer u voor het eerst een auto gaat kopen helpen wij graag met het maken van de juiste keuze. Wat zoekt u precies in uw eerste auto? Wat is voor u onmisbaar onderweg? Als u al een auto heeft helpen wij graag met het vinden van de perfecte opvolger. Ook is het bij ons een mogelijkheid om uw auto in te ruilen. Met meer dan honderd occasions op voorraad én een goed voorstel voor uw huidige auto is Auto Keijzers het adres voor uw nieuwe auto!

Wat is een occasion?

Voor de aanschaf van uw volgende auto is het goed om te bekijken wat een occasion is. Een occasion is een (jong) gebruikte auto, een exemplaar ‘met de kop eraf’. Er staan al wat kilometers op de teller en dat is terug te zien in de prijs, die vele malen lager is dan een gloednieuwe auto. En dat terwijl een gebruikte auto met goed onderhoud technisch net zo goed is als een exemplaar met 0 kilometer op de teller! Het voordeel van een occasion kopen is dat u een auto krijgt die minder kost dan een nieuwe, en tegelijkertijd wél net zo goed rijdt. In de meeste gevallen gaat het om een auto die qua technische staat nog helemaal in orde is. Maar dan wel eentje waarbij het eerste deel van de afschrijving al achter de rug is, waardoor u fors minder betaalt. Een auto kopen die (jong)gebruikt is wordt zo dus veel aantrekkelijker. Bij oudere occasions kan het zelfs zo zijn dat de afschrijving al een dieptepunt heeft bereikt, waardoor de auto in kwestie niks meer gaat afschrijven waardoor u eigenlijk alleen nog onderhoud, verzekering en brandstof hoeft te betalen. Ideaal als u goedkoop wil rijden.

Auto leasen Zoetermeer

In sommige gevallen kan het verstandiger zijn om niet in één keer een groot bedrag aan uw droomauto te besteden, maar het in kleinere stappen te doen. Wij helpen u graag met de beste leasedeal. Auto Keijzers biedt u namelijk de mogelijkheid om een auto te leasen. Een occasion leasen is tegenwoordig erg populair, omdat u wél een droomauto kunt rijden, maar geen enorm bedrag in één keer hoeft uit te geven. Zo houdt u geld over voor andere zaken, bijvoorbeeld voor uw eigen bedrijf. Onze medewerkers kijken graag met u mee om er achter te komen of een auto leasen interessant is in uw situatie. Een auto leasen in Zoetermeer is dus ook mogelijk via Auto Keijzers.