"*" geeft vereiste velden aan

Auto kopen Zwolle

Een auto kopen Zwolle doet u bij Auto Keijzers. Bij ons bent u aan het juiste adres, wanneer u op zoek bent naar een kwalitatieve occasion. De historie van ons autobedrijf gaat terug naar 1952 en hierdoor kunt u bij ons rekenen op gedegen vakkennis en jarenlange ervaring. Daarnaast hebben we een enorme collectie auto’s, zo hebben we altijd honderden auto’s op voorraad en een ruime selectie in de showroom. Hierbij zitten ook zeer exclusieve occasions. Door dit ruime en gevarieerde aanbod is Auto Keijzers niet alleen een begrip in de regio, maar in heel Nederland.

Ons familiebedrijf is gevestigd aan de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn. Onze showroom ligt vlak naast de N344 en is hierdoor eenvoudig te bereiken. U kunt parkeren op het terrein en stapt zo onze showroom binnen, waar ons gedreven en enthousiaste personeel u graag verwelkomt en meer vertelt over onze auto’s. Heeft u op de website al een auto gezien en hier uw oog op laten vallen? Laat ons dit voor uw komst weten, dan maken wij de auto gereed zodat u bij aankomst direct een proefrit kunt maken.

Tweedehands auto kopen

Wilt u graag advies over wat een goede tweedehands auto is? Wanneer u op zoek bent naar een occasion is het soms lastig om te overzien waar u goed aan doet. Het kundige personeel van Auto Keijzers, adviseert u graag. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een voorkeur voor een bepaald merk, al is het maar omdat u die auto’s het mooist vindt. Echter, het is ook prettig als een auto qua specificaties bij u past en qua budget. Vertel ons waar u precies naar op zoek bent en we vertellen u graag welk merk en model het beste aansluit bij uw wensen.

Laat ons bijvoorbeeld weten of u een automaat verkiest boven een handgeschakelde auto, dit zorgt namelijk voor een eerste selectie. Ook het aantal deuren en eventuele technische voorkeuren horen we graag. Wij gaan dan direct voor u aan de slag. Wilt u uw oude auto inruilen, is dit natuurlijk geen enkel probleem. Ook als u graag een ander voertuig in wil leveren, kunt u bij ons terecht. Zo accepteren wij ook boten, bestelbussen en allerlei andere vervoersmiddelen. Het is ons niet snel te gek. Laat ons weten wat u graag zou willen inruilen en wij regelen een taxatie. Bij ons ontvangt u altijd een marktconforme prijs en het bedrag wordt verrekend indien u direct een nieuwe occasion aanschaft of het bedrag wordt op uw rekening gestort. Inruilen zonder dat u tegelijkertijd een nieuwe auto bij ons koopt is namelijk ook mogelijk.

Auto leasen Zwolle

Heeft u geen auto of een ander voertuig die u in kunt ruilen? Of wilt u liever niet in één keer een flink bedrag uitgeven? Bij Auto Keijzers bieden we diverse financieringsmiddelen aan, waaronder lease. Hierbij kunt u uit verschillende lease opties kiezen, ook als de auto die u op het oog heeft een occasion is. Tweedehands auto’s zijn namelijk steeds gewilder en daardoor meer waardevast dan vroeger. Ons personeel vertelt u hier graag meer over, ook kunnen zij u doorverwijzen naar financieel specialisten. Zij kunnen alle voordelen en nadelen voor u op een rijtje zetten en u adviseren wat het verstandigst is in uw situatie. Zo kunt u een weloverwogen keuze maken, voordat u overgaat tot een auto leasen of auto kopen Zwolle.