"*" geeft vereiste velden aan

Auto kopen Kampen

Op zo’n 40 minuten afstand vanaf Kampen kunt u een bezoekje brengen aan onze showroom langs de N344 in Apeldoorn. Door de centrale ligging is het gemakkelijk aan te rijden. Daarbij is het ook zeker de moeite waard om een kijkje te nemen in onze showroom. Zo weet u wat wij te bieden hebben en kunt u onze 400 occasions persoonlijk komen bekijken.

Auto kopen Kampen en inruilen

Auto Keijzers is uniek in Nederland. Wij accepteren namelijk naast auto's ook motoren, caravans en boten. Ideaal dus als u nog een voertuig hebt staan die u weg wilt doen. U hoeft niet op zoek te gaan naar een koper en we verrekenen het bedrag van uw oude voertuig bij de aankoop van uw nieuwe auto.

Heeft u een voertuig dat u graag wilt verkopen, maar bent u niet direct op zoek naar een nieuwe auto? U kunt uw oude voertuig ook laten taxeren door Auto Keijzers. Wij vragen u om op locatie te komen met uw oude voertuig, zodat wij de staat ervan kunnen bepalen. Wanneer dit niet mogelijk is, kunt u een foto opsturen van uw voertuig. Aan de hand hiervan maken wij er een marktconforme prijs van die u op uw bank-of girorekening ontvangt. Op onze site bieden we een gratis taxatietool, waarmee u uw inruilwaarde kunt bepalen. Als u vragen hebt of uw oude voertuig wordt geaccepteerd, kunt u contact met ons opnemen om de inruilmogelijkheden te bespreken.

Vertrouwd

Een auto kopen doet u bij Auto Keijzers in Apeldoorn. Hier bent u verzekerd van een betrouwbare autodealer die oog heeft voor uw persoonlijke wensen. Uiteindelijk is ons doel dat u de weg op kunt met de auto van uw dromen. Ons personeel helpt u graag in het vinden van de auto die het beste bij u past.

Naast het kopen en verkopen van een auto bieden we ook veel financieringsmogelijkheden. Zo krijgt u een vrijwaringsbewijs bij de aankoop van een nieuwe auto, zodat u kunt aantonen dat u geen eigenaar meer bent van uw oude auto. Hiermee kunt u ook de verzekering van uw oude auto opzeggen en bij een nieuwe autoverzekering aansluiten. Heeft u verder nog vragen over financiële zaken? Onze experts helpen u graag.