Ons aanbod

Bentley occasion

Bent u op zoek naar een mooie Bentley occasion? Breng dan zeker een bezoekje aan Auto Keijzers! In onze showroom staan diverse modellen Bentleys. Naast een mooi aanbod Bentleys kunt u bij ons terecht voor ieder type auto. Of het nu om een fijne middenklasse gaat of een exclusieve wagen, bij Auto Keijzers zult u zeker slagen! Daarnaast is het mogelijk uw oude auto in te ruilen en accepteren wij zelfs motoren, bestelbussen en boten.

Het ontstaan van de Bentley

Op 18 januari 1919 werd door Walter Owen Bentley het bedrijf opgericht. Omdat hij en zijn broer niet tevreden waren over de kwaliteit van de auto’s die zij verkochten (Doriot, Flandrin en Parant) besloten ze eigen auto’s te gaan maken. In 1919 werd de eerste Bentley getoond, maar het duurde tot 1921 voordat deze eerste Bentley een benzinemotor had, waarbij iedere cilinder vier kleppen had. Bentley werd vrij snel bekend om zijn sportauto’s welke vaak races wonnen. De Bentley heeft vele gedaantewisselingen ondergaan en staat inmiddels bekend om zijn luxe en klasse.

Verschillende modellen

Bentleys zijn in veel verschillende modellen verkrijgbaar, graag sommen wij een aantal van deze modellen voor u op. Een greep uit de modellen Bentleys zijn de Bentley Arnage, de Bentley Flying Spur, de Bentley Azure, de Bentley Mulsanne, de Bentley Bentayga, Bentley Continental GT en GTC, de Bentley T1 & T2 en Bentley Mark. Naast deze modellen heeft Bentley nog vele uitvoeringen! Bent u op zoek naar een specifiek model? Vraag het ons gerust, wellicht kunnen we iets voor u betekenen!

Bentley occasion proefrit maken

Een mooie Bentley tussen onze occasions gespot? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een proefrit! Auto Keijzers is gevestigd op de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, vlak naast de N344.

Bekijk ons aanbod? Wij staan graag voor u klaar!

Op zoek naar een nieuwe auto? Uw volgende auto kiezen wordt een stuk makkelijker met Auto Keijzers! Een auto welke helemaal op uw wensen aansluit en daarnaast binnen uw budget past, daar gaan we voor!

Wat mag u  verwachten?

Bent u na de proefrit met de Bentley helemaal verkocht? Dan maken wij graag alles voor u in orde. Het is zelfs mogelijk om uw oude auto, boot, bestelbus, motor of boot in te ruilen. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een voorstel op maat. Bent u hiermee akkoord dan maken wij de auto rijklaar en spreken een afhaaldatum met u af.

Verkoop uw oude auto aan Auto Keijzers

Ook wanneer u geen nieuwe auto koopt bent u bij Auto Keijzers van harte welkom om uw oude voertuig aan ons te verkopen. Wij beoordelen en taxeren uw voertuig waarna u van ons een marktconforme prijs ontvangt. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat uw voertuig op naam komt te staan en ontvangt u een vrijwaringsbewijs van ons. Ook kunnen wij u voorzien van advies voor de juiste verzekering voor uw nieuwe Bentley.

Auto kopen? Kom naar Auto Keijzers!

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn bereikbaar op (tel) en per mail. Veel succes met uw keuze en tot ziens bij Auto Keijzers!

Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.