"*" geeft vereiste velden aan

Autobedrijf Bunschoten

Het autobedrijf van Bunschoten en omgeving is Auto Keijzers. Nergens vindt u zoveel kwalitatieve occasions bij elkaar als bij ons bedrijf, gevestigd aan de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, op ruim een half uur rijden van Bunschoten. Kom gerust een keertje langsrijden, ons bedrijf is gelegen naast de N344 en parkeren kan op ons eigen terrein. Wanneer u de showroom instapt, wordt u verwelkomt door ons enthousiaste personeel. Zij helpen u graag bij de zoektocht naar de auto die perfect aansluit bij u persoonlijke wensen.

Neem van te voren een kijkje op onze website, dan krijgt u een goede indruk van onze veelzijdige collectie. Ziet u direct een auto die u aanspreekt? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat deze auto klaarstaat voor een vrijblijvende proefrit wanneer u bij ons arriveert. Is de auto toch niet helemaal wat u zoekt, dan is dit geen enkel probleem. We kijken dan samen met u welke auto wel voldoet aan uw wensen. We hebben altijd meer dan honderden auto’s op voorraad, meer dan er in onze showroom passen. Dus vertel ons wat u in een auto zoekt en wij gaan kijken welke auto’s hierop aansluiten.

Occasions Bunschoten

Een tweedehands auto is misschien zo gevonden, maar een kwalitatieve occasion is een ander verhaal. Gelukkig kunt u er hier honderden van vinden bij Auto Keijzers. Ons bedrijf bestaat sinds 1952 en wij hebben ons gespecialiseerd in het vinden van de mooiste en beste tweedehands auto’s. Hierbij maakt het niet uit welk merk of welk model u zoekt. Van Suzuki tot BMW en van Ford tot Audi en van Opel tot Jaguar, bij ons bent u aan te juiste adres. Dus zoekt u iets speciaals? U kunt bij ons terecht, want we bedienen elk segment binnen de markt. Ook wanneer u iets onmogelijks in gedachten hebt. Door ons uitgebreide netwerk, zowel binnen als buiten Nederland, weten we vrijwel altijd de auto te vinden die u zoekt. Dus zet bij ons een zoekopdracht uit en wij gaan met veel plezier voor u aan de slag!

Ziet u een auto boven uw budget, bespreek dan met onze medewerkers de mogelijkheden. We bieden niet alleen zeer ruime inruilmogelijkheden, het is ook mogelijk om tweedehands auto’s bij ons te leasen. We bieden ook de mogelijkheid om te spreken met een financieel adviseur, zo kunt u samen met een professional bekijken welke optie het best past bij uw persoonlijke situatie en wat het meest verstandig is. Zo kunt u weloverwogen een keuze maken en weet u tot welk bedrag u kunt gaan.

Vakgarage

Bij Auto Keijzers kunt u niet alleen terecht voor het kopen van een tweedehands auto, in onze werkplaats kunt u ook terecht met uw auto wanneer u vakkundige service wenst. Neem contact met ons op, voordat u langsrijdt en plan een afspraak in. Ons bevlogen personeel staat elke werkdag voor u klaar. Daarnaast zijn we ook elke zaterdag geopend en elke laatste zondag van de maand. Wanneer u langskomt voor een servicebeurt, kunt u direct een kijkje nemen in onze showroom.

Ziet u een mooie auto? Dan kunnen we direct uw oude auto taxeren. U ontvangt bij ons altijd een marktconforme prijs en daarnaast bieden wij de unieke mogelijkheid om ook andere voertuigen in te ruilen. Dus wilt u een nieuwe auto, maar uw huidige niet kwijt? Dan kunt u bijvoorbeeld ook uw caravan of camper bij ons inleveren. Maar onze ruime inruilvoorwaarden gaan verder, we accepteren bijvoorbeeld ook boten. Schroom niet om contact met ons op te nemen en te informeren naar alle mogelijkheden. We hebben zelfs wel een trein geaccepteerd, dus u begrijpt: een voorstel is ons niet snel te gek! Wij zijn een uniek autobedrijf in Bunschoten en omgeving.