"*" geeft vereiste velden aan

Tweedehands auto Nijkerk

Een tweedehands auto kopen in Nijkerk of omgeving doet u bij Auto Keijzers! Ons bedrijf bevindt zich op nog half uur rijden van Nijkerk en is gevestigd aan de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, vlak naast de N344. We garanderen u dat een bezoek aan ons de autorit waard is. Bij ons vindt u namelijk honderd kwalitatieve occasions en daarnaast hebben we altijd honderden auto’s op voorraad. Laat u verrassen en kom langs of neem eerst een kijkje op onze website om onze veelzijdige collectie te aanschouwen.

Heeft u op onze website een auto gezien die u aanspreekt? Neem dan contact met ons op, we zorgen er dan voor dat de auto voor u klaarstaat wanneer u bij ons langskomt. U kunt dan een vrijblijvende proefrit maken en ons personeel vertelt u graag meer over de mogelijkheden en specificaties van de auto. Dit alles onder het genot van een kop koffie of thee. Ons personeel staat elke werkdag voor u klaar en ook in het weekend kunt u bij ons terecht. Wij zijn niet alleen elke zaterdag open, ook elke laatste zondag van de maand is onze showroom geopend. Rijd gerust langs, parkeer eenvoudig voor onze deur en laat u informeren door ons bevlogen en vakkundige personeel.

Autobedrijf Nijkerk

Ziet u op onze website een mooie auto die voldoet aan al uw wensen? Maar is deze boven uw budget? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar onze ruime inruilvoorwaarden. Nergens in Nederland zijn de inruilvoorwaarden namelijk zo ruim als bij Auto Keijzers. Dit zorgt er misschien voor dat u een andere auto kunt aanschaffen dan u had verwacht. Heeft u een boot of een bestelbus waar u niet veel gebruik meer van maakt? Dan kunt u deze ook inruilen bij ons, we accepteren namelijk meer dan alleen auto’s. U kunt vrijwel elk voertuig bij ons inruilen en dit zorgt ervoor dat uw budget wellicht ruimer wordt dan u van te voren had berekend.

Niet iedereen heeft een camper of ander voertuig staan om in te ruilen. Toch zijn er dan ook mogelijkheden. Bij Auto Keijzers is het namelijk ook mogelijk om tweedehands auto’s te leasen. Dit kan prettig zijn, wanneer u niet uw oude auto wilt inruilen of in één keer een flink gedeelte van uw spaargeld wil inleggen. Om te bekijken wat het beste is in uw situatie bieden we ook de mogelijkheid om uw situatie voor te leggen aan een financieel adviseur. Zo kunt u weloverwogen een keus maken en uw budget bepalen.

Occasions

In Nederland worden er veel tweedehands auto’s aangeboden, maar kwalitatieve occasions zijn lastig te vinden. Maar niet als u Auto Keijzers kent, hier vindt u namelijk honderden kwalitatieve auto’s die al een eerdere eigenaar hebben gehad. Neem een kijkje op onze website of kom een keertje langs. Vindt u niet waar u naar op zoek was, laat dit dan weten aan ons. U kunt een zoekopdracht bij ons uitzetten, wij gaan dan voor u op zoek naar de auto die u wenst. Door ons uitgebreide netwerk, zowel in Nederland als over de grens, weten we vrijwel altijd de auto te vinden die u wenst.

Heeft u al een auto en bent u niet op zoek naar iets nieuws, maar wel naar een goede garage? Ook dan bent u bij Auto Keijzers van harte welkom. We verwelkomen u graag en wanneer u de auto bij ons achterlaat voor reparatie of een servicebeurt, kunt u ondertussen kijken wat onze showroom allemaal te bieden heeft. We verwelkomen u graag als klant en doordat we al sinds 1952 bestaan, kunt u erop vertrouwen dat uw auto bij ons in goede handen is. Ons bevlogen personeel staat elke werkdag voor uw klaar. Daarnaast zijn we ook op zaterdag open en kunt u elke laatste zondag van de maand bij ons terecht. We verwelkomen u graag wanneer u een tweedehands auto wil kopen in Nijkerk of omgeving!