"*" geeft vereiste velden aan

Autobedrijf Naarden

Op zoek naar een autobedrijf in Naarden of omgeving? Reis dan eens af naar Apeldoorn, op minder dan een uur rijden van Naarden vindt u Auto Keijzers aan de Sleutelbloemstraat 29, direct naast de N344. Hier treft u meer dan honderd occasions van topkwaliteit aan. Daarnaast hebben we nog honderden auto’s op voorraad, in elke prijsklasse. Dus of u nu op zoek bent naar een tweedehands Fiat of een Porsche, kom gerust een keertje bij ons langs of neem alvast een kijkje op onze website.

Ziet u op onze website het model dat u zoekt? Maak dan altijd en afspraak voordat u afreist naar onze showroom. We zorgen er dan namelijk voor dat de auto voor u gereed staat en dat u een vrijblijvende proefrit kunt maken. Daarnaast neemt ons personeel, onder het genot van een kop koffie of thee, graag uw wensen met u door. Zo kunnen we kijken welke auto de perfecte match met u vormt en past binnen uw budget. Ons klantvriendelijke personeel staat elke werkdag voor u klaar en ook op zaterdag is onze showroom geopend. Daarnaast hebben we elke laatste zondag van de maand koopzondag.

Occasions Naarden en omgeving

Zoekt u een occasion in de omgeving van Naarden? Dan heeft u misschien snel een auto gevonden, maar een kwalitatieve tweedehands auto is vaak een ander verhaal. Bij ons kunt u gerust een auto kopen, want wij selecteren alleen occasions die nog in topstaat verkeren. Elke auto die wij selecteren wordt uitgebreid nagelopen en geïnspecteerd, voordat deze in de showroom wordt gezet of op de website wordt geplaatst. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat u nog vele kilometers van de auto kunt genieten, wanneer u deze bij ons aanschaft.

Bent u op zoek naar iets specifieks? Laat het onze medewerkers dan weten. Door ons uitgebreide netwerk, kunnen wij naar een bepaald model voor u op zoek gaan. Dus laat ons weten wat u wenst en zet bij ons een zoekopdracht uit. We gaan dan graag voor u aan de slag. Is de auto die uw wenst eigenlijk boven uw budget? Laat ons dit ook weten, want er is altijd meer mogelijk dan u denkt. Zo hebben wij zeer ruime inruilvoorwaarden. Daarnaast is het bij ons ook mogelijk om occasions te leasen. Maak een afspraak met één van onze financieel adviseurs en zij zetten voor u uiteen wat de mogelijkheden zijn, zodat u precies inzichtelijk heeft wat uw budget is voor een nieuwe auto.

Autobedrijf Auto Keijzers

Auto Keijzers is meer dan alleen een showroom met kwalitatieve occasions. U kunt bij ons ook terecht in onze werkplaats voor onderhoud en/of een servicebeurt. Ons vakkundige personeel helpt u graag verder aan veel veilige kilometers. Neem van te voren altijd even contact met ons op, dan bent u er zeker van dat wij alle tijd hebben en plannen we een afspraak voor u in. Doordat wij vrijwel alle automerken verkopen, van jong tot oud, hebben we een enorme ervaring met elk type auto. Dit zorgt ervoor dat iedereen bij ons welkom is en alle auto’s in goede handen zijn bij ons.

Bent u bij ons voor onderhoud of een servicebeurt en ziet u tijdens het wachten een auto in de showroom staan die wel eens iets zou kunnen zijn voor u? Dan kunnen we direct uw huidige auto taxeren. Daarnaast is het ook mogelijk een ander voertuig bij ons in te ruilen, we hebben namelijk zeer ruime inruilvoorwaarden. Of u nu een oude caravan wil inruilen of een boot heeft liggen, waar u eigenlijk niet meer naar omkijkt. Vrijwel elk voertuig kunt u bij ons inruilen. Informeer direct naar de voorwaarden en laat u verrassen door onze service! Dit komt doordat we echte autoliefhebbers zijn en ons bedrijf al sinds 1952 bestaat, hierdoor hebben we jarenlange kennis en expertise in huis en een uitgebreid netwerk. Kom dus langs bij Auto Keijzers als u op zoek bent naar een autobedrijf in Naarden en omgeving.