"*" geeft vereiste velden aan

Auto kopen Almere

Woont u in de buurt van Almere en bent u op zoek naar een andere auto? Auto Keijzers is slechts een half uur rijden. Met ruim 400 occasions op voorraad hebben wij de auto die u zoekt. In ons assortiment voeren wij diverse merken. Denk aan bijvoorbeeld BMW, Mercedes-Benz, Audi, Peugeot, Kia en Ford. Sportauto's, gezinsauto's of een lekkere cruiser. U vindt uw auto in Apeldoorn.

Proefrit maken?

Heeft u een auto in gedachten en wilt u graag een proefrit komen maken? Geen probleem, wij zorgen dat de auto voor u klaar staat. Zo ervaart u direct of de auto bij u past. Daarnaast vertellen wij u graag alles over de historie en onderhoud van de auto. Neem vandaag nog contact met ons op voor het aanvragen van een proefrit. Ons pand ligt centraal gelegen in Apeldoorn naar de N344. Zien we u snel?

Auto kopen nabij Almere

Wilt u uw auto inruilen of verkopen? Wij denken graag met u mee. We accepteren zelfs boten, campers en andere voertuigen. Dit maakt ons uniek in Nederland. We zorgen ervoor dat het kopen van een nieuwe auto extra aantrekkelijk wordt, doordat de oude voertuigen worden verrekend bij de aanschaf van een nieuwe auto. Zo bent u van uw oude auto af én hebt u een nieuwe auto voor een lagere prijs. Het is bij ons ook mogelijk om oude voertuigen in te leveren, zonder aankoop van een nieuwe auto. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Stuur ons foto's van uw auto, of nog makkelijker: kom even langs. We kunnen u ter plekke een goed bod doen. Staat uw droomauto niet in onze showroom? Wij gaan graag actief aan de slag voor u om de auto op te speuren.

Leasen bij Auto Keijzers

Wij bieden diverse leasemogelijkheden, zowel zakelijk als privé. Neem contact op met onze medewerkers en laat u vrijblijvend informeren.