"*" geeft vereiste velden aan

Auto kopen Nieuwegein

Bent u woonachtig in de omgeving van Utrecht en wilt u een auto kopen in Nieuwegein? Kijk dan eens verder en kom langs bij Auto Keijzers in Apeldoorn. Wij garanderen u dat een bezoek aan onze showroom de rit waard is, want u vindt bij ons maar liefst honderden kwalitatieve occasions in vrijwel elke prijsklasse. Dus of u nu op zoek bent naar een fijne gezinswagen of een exclusieve cabrio, wij verkopen het. Van Opel tot Audi en van Ford tot Porsche, bij Auto Keijzers slaagt iedereen. Kom snel langs of neem een kijkje op onze website en laat u verrassen.

Onze showroom ligt vlak naast de N344, aan de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn. Door deze ligging, is ons autobedrijf eenvoudig aan te rijden vanuit Nieuwegein. Parkeren kan voor de deur en ons personeel staat voor u klaar om u te helpen en te adviseren welke auto het best aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren. Heeft u op onze website de auto gevonden die u wil? Neem dan contact met ons op alvorens u naar onze showroom afreist, dan zorgen we dat de auto gereed wordt gemaakt en klaarstaat wanneer u arriveert. U kunt dan onder het genot van een kop koffie of thee de auto goed bekijken en alle specificaties doornemen met ons personeel. U kunt ook een vrijblijvende proefrit maken, zodat u kunt ervaren of de auto echt 100% aansluit bij al uw wensen.

Tweedehands auto kopen

Ziet u een auto, maar is deze boven uw budget? Dan vertellen we u graag meer over onze ruime inruilvoorwaarden. U kunt bij ons namelijk meer inruilen dan uw oude auto. Nergens in Nederland vindt u zulke ruime inruilvoorwaarden als bij Auto Keijzers, wij accepteren namelijk meer dan auto’s. U kunt vrijwel elk voertuig bij ons inruilen, om u een indruk te geven: we hebben ook wel eens een oude trein geaccepteerd, dus schroom niet om contact met ons op te nemen en te vertellen welk voertuig u heeft staan en graag zou willen verkopen aan ons! Bij Auto Keijzers laten we ons graag verrassen en vinden we het fantastisch als u door onze ruime inruilvoorwaarden uw droomauto aan kunt schaffen.

Heeft u geen auto of ander voertuig staan en is uw droomauto boven budget? Informeer dan bij ons naar de financieringsmogelijkheden. Zo kunt u bij ons ook occasions leasen. Een aantrekkelijke optie voor veel mensen die toe zijn aan een nieuwe occasion maar niet al hun spaargeld willen inleggen of niet hebben gespaard afgelopen jaren. Maak een afspraak met één van onze financieel adviseurs om meer te weten te komen over al onze lease en andere financieringsmogelijkheden.

Garage Nieuwegein

Wilt u graag een tweedehands auto kopen? Dan is dit vaak een hele zoektocht, maar niet als u langsgaat bij Auto Keijzers, want hier hebben we altijd honderden exclusieve en kwalitatieve occasions op voorraad. Daarnaast hebben we een zeer uitgebreid netwerk, zowel in Nederland als buiten onze landsgrenzen en hierdoor kunt u altijd een zoekopdracht bij ons uitzetten. We vinden het een leuke uitdaging om bijzondere auto’s te vinden, dus wat uw wens ook is, laat het ons weten en we gaan voor u op zoek.

Heeft u een fijne auto en bent u op zoek naar een goede garage? Ook dan bent u bij ons van harte welkom, u kunt dan onze service en expertise ervaren en wanneer u langskomt kunt u natuurlijk altijd even een kijkje nemen in onze showroom! Maak kennis met het autobedrijf dat al bestaat sinds 1952 en inmiddels is uitgegroeid tot een begrip in Nederland. Ons enthousiaste personeel staat elke werkdag voor uw klaar en ook op zaterdag zijn we open, daarnaast kunt u elke laatste zondag van de maand bij ons terecht. We verwelkomen u graag wanneer u een auto wil kopen in Nieuwegein of omgeving!