"*" geeft vereiste velden aan

Occasions Bussum

Wilt u een occasion kopen in de omgeving van Bussum? Kom dan eens langs bij Auto Keijzers in Apeldoorn, op driekwartier rijden van Bussum gelegen. We zijn gevestigd naast de N344 waardoor u eenvoudig naar ons toe rijdt. In onze vestiging aan de Sleutelbloemstraat vindt u zo’n honderd tweedehandsauto’s in topstaat. Kom gerust langs en neem een kijkje, ons vriendelijke personeel staat voor u klaar. Heeft u specifieke wensen, laat ons dit weten dan kunnen wij een selectie voor u maken. We hebben namelijk nog veel meer auto’s op voorraad!

Heeft u zich van te voren online georiënteerd en de auto gevonden die u zoekt? Neem dan contact met ons op. We zorgen er dan voor dat de auto gereed is voor een proefrit wanneer u bij ons arriveert. Geheel vrijblijvend en nadat u de proefrit heeft gemaakt, horen we graag of dit echt de auto is die u zoekt of dat u toch net iets anders wenst. Dan gaan we verder voor u zoeken. Onder het genot van een kop koffie of thee nemen we graag al uw wensen door. U kunt elke werkdag bij ons terecht en ook op zaterdag is onze showroom geopend. Elke laatste zondag van de maand is ons filiaal eveneens geopend. Dus rijd binnenkort langs en we verwelkomen u graag in onze showroom.

Autobedrijf Bussum

Auto Keijzers staat bekend als het autobedrijf waar je terecht kunt voor al je autowensen. Dit komt onder meer door onze ruime inruilvoorwaarden, nergens in Nederland zijn deze namelijk zo ruim als bij ons. Dus heeft u bij ons uw droomauto gezien, maar bent u bang dat deze boven budget is? Niet gevreesd, neem gewoon contact met ons op en we gaan kijken wat er mogelijk is. We zijn benieuwd naar uw huidige auto, maar ook naar eventuele andere voertuigen die u in uw bezit heeft en eventueel wil inruilen. Heeft u bijvoorbeeld een caravan of een oldtimer? Of een boot of bestelbus? Vertel ons welke voertuigen u wil inruilen en wij gaan ze taxeren om te kijken of u zo toch die droomauto kunt aanschaffen die u wenst.

Heeft u geen bolide of ander voertuig staan om in te ruilen? Ook dan is er waarschijnlijk meer mogelijk dan u op het eerste gezicht verwacht. Vertel ons welke auto u wenst en we gaan kijken naar de mogelijkheden. U kunt namelijk bij ons ook tweedehands auto’s leasen. Om te zorgen dat u een verstandige keuze maakt, werken we samen met financieel specialisten die u een gedegen advies kunnen geven over wat het beste is voor uw persoonlijke situatie. Zo kunt u weloverwogen samen met een deskundige bepalen of de auto die u wenst past bij uw financiële plaatje.

Occasions

Bent u op zoek naar een kwalitatieve tweedehands auto? Dan komt u er waarschijnlijk al vrij snel achter dat er veel occasions worden aangeboden, maar dat een kwalitatief exemplaar lastiger te vinden is. Dit probleem is snel opgelost als u een kijkje neemt bij ons, want wij inspecteren alle auto’s uitgebreid voordat we ze in onze collectie opnemen. Bij ons bent u daardoor gegarandeerd dat u een auto koopt, waar u zorgeloos in kunt rijden. Door onze enorme voorraad heeft u altijd de keus uit honderden exemplaren. Veel meer dus dan u in de showroom ziet staan, dus ziet u niet wat u wil? Spreek dan zeker één van onze medewerkers aan.

Hebben we toch niet wat u zoekt, dan is er geen man over boord. Bij ons kunt u namelijk ook een zoekopdracht uitzetten. Door ons grote netwerk, zowel in Nederland als ver over de landsgrenzen, weten we vrijwel altijd binnen mum van tijd de auto te bemachtigen die u zoekt. Dat we zo’n groot netwerk hebben, komt omdat we echte autoliefhebbers zijn en doordat ons bedrijf al sinds 1952 bestaat. Afgelopen decennia zijn we een belangrijke naam geworden binnen de auto-industrie. Bij ons is uw zoektocht naar een auto dus in goede handen en kunt u erop vertrouwen dat we er alles aan doen om te zorgen dat u de auto krijgt die u wenst. Dus kom snel bij ons langs als u op zoek bent naar een occasion in de omgeving van Bussum.