Bruisend en vooruitzien meer dan geluk en een positieve economie.

Passie voor het vak, creativiteit, mee groeien met de markt en in spelen op ontwikkelingen is hoe Auto Keijzers een kleine dorpsgarage in Apeldoorn heeft uit laten groeien tot een autobedrijf van dit formaat.

Het is deze werkwijze waarmee Auto Keijzers de diverse lagen in de markt kan bedienen; landelijk!

Oplossingsgericht

Ongeacht de verandering in de markt, economie of het autoaanbod; Auto Keijzers is altijd op de hoogte en weet op iedere beweging in te springen. Ook in de zoektocht van een klant naar zijn of haar droomauto, heeft Auto Keijzers altijd het antwoord. Er kan praktisch bodemloos geput worden uit het wereldwijde en waardevolle netwerk wat het autobedrijf heeft opgebouwd heeft.

Inruilen

Één van de USP’s van Auto Keijzers is de mogelijkheid om (praktisch) alles in te ruilen. Of het nou om een motor, bus, boot, camper of caravan gaat. De klant wordt hiermee ontzorgt doordat eigen verkoopactiviteit uit handen wordt genomen. De klant hoeft niet eerst nog op zoek naar een koper voor het betreffende object, maar neemt deze (of foto’s daarvan) mee naar de showroom en krijgt meteen een goed inruilvoorstel! Een bijzonder object wat ooit is ingeruild is een treintje geweest voor in een pretpark.

Auto Historie en Schadeverleden

Dit is een internetdienst van Autodata waarmee autobedrijven online de schadehistorie van een auto kunnen opvragen. Op kentekenniveau kan alles over eventuele schades, bijbehorende kosten en reparaties worden opgevraagd.

Bekijk ons aanbod

Kom eens langs, u bent van harte welkom en wij zorgen ervoor dat u een tevreden autorijder blijft!

Bekijk ons volledige aanbod