Auto Keijzers

Een echt familiebedrijf

Auto Keijzers is al drie generaties lang een familiebedrijf. Wat ooit begon als een bescheiden onderneming, is nu uitgegroeid tot een gevestigde naam in de auto-industrie. Een verhaal van doorzettingsvermogen en autoliefde, doorgegeven door de jaren heen.

Over ons wide
Over ons

Over Auto Keijzers

Passie voor het vak, creativiteit, meegroeien met de markt en inspelen op ontwikkelingen is hoe Auto Keijzers een kleine dorpsgarage in Apeldoorn heeft uit laten groeien tot een autobedrijf van dit formaat. Het is deze werkwijze waarmee Auto Keijzers de diverse lagen in de markt kan bedienen; landelijk!

Onze vestigingen
Over Auto Keijzers
Wij staan voor u klaar

Oplossingsgericht

Ongeacht de verandering in de markt, economie of het autoaanbod; Auto Keijzers is altijd op de hoogte en weet op iedere beweging in te springen. Ook in de zoektocht van een klant naar zijn of haar droomauto, heeft Auto Keijzers altijd het antwoord. Door het opgebouwde wereldwijde en waardevolle netwerk van Auto Keijzers, hebben wij altijd de juiste oplossing.

Bekijk ons aanbod
Wij ontzorgen u volledig

Inruilen?

Één van de krachten van Auto Keijzers is de mogelijkheid om (praktisch) alles in te ruilen. Of het nou om een motor, bus, boot, camper of caravan gaat. U wordt hiermee ontzorgt doordat eigen verkoopactiviteit uit handen wordt genomen. U hoeft niet eerst nog op zoek naar een koper voor het betreffende object, maar neemt deze (of foto’s daarvan) mee naar de showroom en krijgt meteen een goed inruilvoorstel!

Bereken inruilwaarde
Auto inruilen bij Auto Keijzers
  • Inruilen?

Kom eens langs, u bent van harte welkom en wij zorgen ervoor dat u een tevreden autorijder blijft!

Ik wil kopen

Schakel de hulp in van een expert. Onze collega’s kennen alle ins en outs van de voertuigen. We streven ernaar om uw tevredenheid te overtreffen.

Bekijk ons aanbod

Ik wil verkopen

Verkoop uw auto aan Auto Keijzers voor gemak, snelheid en een eerlijke prijs. Bespaar tijd en gedoe, laat de professionals het werk doen! Bent u geïnteresseerd?

Auto verkopen
Auto Keijzers

Auto historie en schadeverleden

Dit is een internetdienst van Autodata waarmee autobedrijven online de schadehistorie van een auto kunnen opvragen. Op kentekenniveau kan alles over eventuele schades, bijbehorende kosten en reparaties worden opgevraagd.

Neem contact op
Nationale autopas
Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.