"*" geeft vereiste velden aan

Occasions Nijmegen

Occasions in Nijmegen of omgeving bekijken doe je in Apeldoorn. In net iets meer dan een uur bent u vanuit Nijmegen in Apeldoorn en u zult zeker positief verrast worden door de hoeveelheid kwalitatieve occasions die u hier aantreft. Bij Auto Keijzers, gelegen naast de N344, vindt u in de showroom aan de Sleutelbloemstraat altijd zo’n honderd tweedehandsauto’s in topstaat. Het vriendelijke personeel hoort graag van u waar u naar op zoek bent en wat voor type auto u wenst. Of u nu op zoek bent naar een snelle cabrio of een gezinswagen, we hebben voor ieder wat wils.

Ziet u in de showroom niet de auto die u wenst? Dan horen we graag van u welke auto u in gedachten had. Niet alle auto’s passen namelijk in onze showroom, we hebben ook nog honderden auto’s op voorraad. Wellicht zit hier wel de auto die u zoekt tussen. Vertel ons dus wat u wenst en wij gaan voor u aan de slag. Neem ook gerust een kijkje op onze website, voordat u naar Apeldoorn afreist. Komt u online een mooie auto tegen? Neem dan contact met ons op voordat u in de auto stapt richting ons. We zorgen er dan voor dat de auto voor u klaarstaat en dat u een proefrit kunt maken. Zo kunt u ervaren of de auto echt aansluit bij uw wensen en rijstijl.

Autobedrijf Nijmegen

Een autobedrijf in Nijmegen heeft u waarschijnlijk zo gevonden. Echter, een autobedrijf die het reizen waard is wanneer u buiten Nijmegen woont vindt u alleen bij Auto Keijzers. Bij ons vindt u niet alleen honderden tweedehandsauto’s, maar ook een unieke (inruil)service. Ons bedrijf bestaat al sinds 1952 en heeft zich sindsdien onderscheiden binnen de markt, onder meer vanwege de ruime inruilmogelijkheden. Bij ons kunt u namelijk meer inruilen dan alleen uw oude auto. Bij ons kunt u ook terecht als u een boot of caravan wilt inruilen.

We laten ons graag verrassen en vinden het alleen maar leuk als u met een voorstel komt wat niet standaard is. Hiervoor hoeft u niet per se naar ons af te reizen. U kunt gerust eerst telefonisch contact met ons opnemen, dan kunnen we een eerste indicatie geven. Vervolgens zullen wij u om een foto en wat specificaties vragen, zodat we een eerste inschatting kunnen maken en u weet wat voor prijs u kunt verwachten als wij het voertuig innemen. Heeft u geen oud voertuig dat u in wilt ruilen? Dan is het bij ons ook mogelijk om een tweedehandsauto te leasen.

Tweedehandsauto

Vaak is het veel voordeliger om een tweedehandsauto te kopen met nog niet zoveel kilometers op de teller dan dat u voor een compleet nieuwe auto gaat. Echter, het is vaak lastig om dergelijke occasions te vinden. Bij Auto Keijzers horen we graag wat uw wensen zijn en wat uw budget is. Heeft u een niet zo hoog budget, maar wel een bepaalde auto in gedachten? Dan kunnen wij u doorverwijzen naar financieel experts die inzichtelijk kunnen maken wat de mogelijkheden voor u zijn. Zo kunt u misschien een tweedehandsauto leasen in plaats van direct al uw spaargeld inleggen. Ook horen we graag of u nog een oud voertuig heeft staan die u wilt inruilen. Vaak is er meer mogelijk dan u op het eerste gezicht denkt. Door met elkaar in gesprek te gaan en u deskundig te laten informeren, kunt u een weloverwogen beslissing maken wat een realistisch budget en daarbij passende auto is.

Of u nu op zoek bent naar een sportwagen, een SUV of een nette Sedan: bij Auto Keijzers hebben we voor iedereen de perfecte auto. Vertel ons waar u naar op zoek bent en wij gaan voor u aan de slag. Eventueel kunt u ook een zoekopdracht bij ons uitzetten, wij raadplegen dan ons (inter)nationale netwerk. Vrijwel altijd weten we de auto te bemachtigen die u wil. Dus neem contact met ons op als u op zoek bent naar een occasion in de omgeving van Nijmegen.