"*" geeft vereiste velden aan

Occasions Amsterdam

Een occasion kopen in Amsterdam? Ook dan bent u bij ons aan het goede adres. Auto Keijzers ligt namelijk op een centrale locatie in Apeldoorn, waardoor wij makkelijk te bereiken zijn. Vanaf de N344 bent u binnen enkele minuten bij ons bedrijf. Ook hebben wij meer dan genoeg parkeergelegenheid als u besluit met uw huidige auto naar ons toe te rijden. Daarnaast is het goed om te weten dat zowel de showroom van Auto Keijzers als de showroom van Keijzers Exclusive te bezoeken is als u op ons terrein parkeert. Indien u een fraaie occasion heeft gezien op onze website en deze wilt komen bekijken, raden wij u wel aan om van tevoren een afspraak te maken om teleurstelling te voorkomen. Ook kunnen wij middels een afspraak de auto klaarzetten voor de proefrit, zodat u de wagen direct kunt bekijken en proefrijden. Auto Keijzers maakt een auto kopen daarmee net even wat makkelijker!

Wat is een occasion?

Een occasion is een (jong) gebruikte auto, een exemplaar dat dus niet gloednieuw meer is. Het woord betekent letterlijk ‘gelegenheid’, vertaald vanuit het Engels. En dat is eigenlijk ook precies wat het is: het is een goede aanbieding, eentje die past bij uw wensen. Het voordeel van een occasion kopen is dat u een auto krijgt die niet meer zo veel kost als een nieuwe. In de meeste gevallen is het echter wél een auto die qua technische staat nog helemaal in orde is. Bij dergelijke auto’s gebruiken we ook wel de term ‘met de kop eraf’. Het eerste deel van de afschrijving is al geschied, waardoor u niet het volle pond betaalt. Een auto kopen wordt zo dus veel aantrekkelijker. Bij oudere occasions kan het zelfs zo zijn dat de afschrijving al een dieptepunt heeft bereikt, waardoor de auto in kwestie €0 meer afschrijft en u dus eigenlijk alleen onderhoud, verzekering en brandstof kost.

Waarom Auto Keijzers?

Een occasion kopen doet u natuurlijk bij Auto Keijzers of bij Keijzers Exclusive. Al sinds 1952 zijn wij toonaangevend in de auto-industrie. Dankzij onze rijke ervaring met het in- en verkopen van auto’s weten onze medewerkers als geen ander waar ze het over hebben. Zij kunnen u daarom goed adviseren over een occasion aanschaffen. Als het uw eerste auto wordt kijken wij graag mee naar wat uw wensen zijn om u te helpen de juiste keuze te maken. Maar ook als u al een auto heeft voorzien wij u graag van advies. Met meer dan honderd occasions op voorraad én de mogelijkheid om uw huidige auto in te ruilen kunt u bij Auto Keijzers zorgeloos een auto kopen.

Auto leasen Amsterdam

Wanneer u liever niet in één keer een groot bedrag uitgeeft aan uw droomauto, helpen wij u graag met het vinden van een andere oplossing. Zo biedt Auto Keijzers de mogelijkheid om te leasen. Een occasion leasen is tegenwoordig heel populair, omdat u wél de auto van uw dromen rijdt, zonder direct een enorme investering te hoeven doen. Onze specialisten kijken graag met u mee. Zo komen we er samen achter of leasen wellicht interessant is voor u. Een auto leasen in Amsterdam is dus ook mogelijk via Auto Keijzers.