Volkswagen Occasion

Volkswagen kopen omgeving Apeldoorn? Auto Keijzers heeft een mooi aanbod Volkswagens voor u! Breng een bezoekje aan onze showroom en laat u verrassen door het aanbod Volkswagens. Naast Volkswagen occasions bieden wij tal van andere merken aan. Of het nu om een exclusieve auto gaat of een middenklasse? Auto Keijzers heeft het voor u! Ook kunt u bij ons uw auto inruilen en accepteren wij zelfs motoren, boten, campers & caravans en bestelbussen.

Waarom een Volkswagen?

Volkswagen staat bekend om het leveren van goede kwaliteit. Deze betrouwbare auto’s zijn hoogwaardig afgewerkt maar toch betaalbaar. Auto’s voor iedereen, dat is waar het merk Volkswagen voor staat. Volkswagen heeft dan ook al diverse awards binnengesleept!

Hoeveel modellen heeft Volkswagen

Volkswagen heeft ontzettend veel modellen, tegenwoordig worden er meer dan 60 modellen wereldwijd verkocht! Wie kent de beroemde Volkswagen kever niet en de Volkswagen Golf? Tegenwoordig is trouwens een van de best verkochte Volkswagens de Volkswagen Passat. Welk type auto u ook zoekt, bij Volkswagen zijn de mogelijkheden eindeloos!

Volkswagen occasion proefrit maken

Een mooie Volkswagen occasion bij Auto Keijzers gespot? Neem dan zeker even contact op voor een proefrit! Tijdens de proefrit ervaar je direct of Volkswagen jouw type auto is. Auto Keijzers is gevestigd op de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, vlak naast de N344.

Bekijk ons aanbod? Wij staan graag voor u klaar!

Auto kopen? Uw volgende auto kiezen wordt een stuk makkelijker met Auto Keijzers! Een auto welke helemaal binnen uw budget en wensen past! Wij helpen u graag met het vinden van een goede occasion.

Wat mag u van Auto Keijzers verwachten?

Heeft u een proefrit gemaakt en bent u overtuigd van de auto? Dan maken wij graag alles voor u in orde! Het is zelfs mogelijk om uw oude auto, boot, caravan, bestelbus of motor in te ruilen. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons hierna een passend voorstel. Bij uw akkoord maken wij de auto rijklaar en plannen een afhaaldatum met u in.

Uw oude auto verkopen

Of u nu wel of niet een nieuwe auto koopt, bij Auto Keijzers bent u van harte welkom om uw oude voertuig aan ons te verkopen. Wij beoordelen en taxeren uw voertuig waarna u van ons een marktconforme prijs ontvangt. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat uw voertuig op naam komt te staan en ontvangt u een vrijwaringsbewijs van ons. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies voor de juiste verzekering voor de nieuwe Volkswagen.

Volkswagen kopen? Auto Keijzers!

Het aanbod van Auto Keijzers bestaat uit ruim 400 auto’s! Er zal absoluut een goede occasion voor u bijzitten. Regelmatig hebben wij mooie aanbiedingen. Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Wij staan graag voor u klaar, neem gerust even contact met ons op. U kunt ons bereiken op (055) 35 74 370 of info@autokeijzers.nl. Rest ons u veel succes te wensen met uw keuze en tot ziens bij Auto Keijzers!

Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.