"*" geeft vereiste velden aan

Auto kopen Apeldoorn

Auto kopen Apeldoorn? Wanneer u van plan bent een nieuwe auto aan te schaffen, is Auto Keijzers in Apeldoorn dé plek waar u moet zijn. In onze showroom staan meer dan honderd auto’s en wij hebben altijd vierhonderd auto’s op voorraad. Of u nu op zoek bent naar een dure, exclusieve auto of een gezinswagen: bij Auto Keijzers kan iedereen slagen. We hebben een breed assortiment, zo verkopen we merken als Peugeot en Citroën, maar ook exclusieve merken als Jaguar en Bentley. Voor elk type occasion kunt u bij ons dus terecht. Het inruilen van uw oude auto is bij ons ook geen enkel probleem, we accepteren zelfs bestelbussen, motoren en boten.

Neem contact met ons op als u een auto op het oog heeft en een proefrit wil maken. Dan zorgen wij dat de auto voor u klaar staat als u langskomt. Auto Keijzers bevindt zich aan de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, vlak naast de N344. Onze kundige personeel staat graag voor u klaar om te zorgen dat u de auto vindt die perfect aansluit bij uw lifestyle en budget. We halen alles uit de kast om ervoor te zorgen dat u de auto van uw dromen vindt. Door onze oplossingsgerichte instelling en internationale netwerk vinden we altijd de auto die u zoekt.

Auto kopen en verkopen in Apeldoorn

Wilt u een nieuwe auto, maar tegelijkertijd uw oude auto inruilen? Dan bent u bij auto Keijzers aan het juiste adres. De garage in Apeldoorn heeft landelijke bekendheid omdat wij niet alleen tweedehands auto’s accepteren, maar ook boten, campers en andere voertuigen. Het is bij Auto Keijzers geen enkel probleem om een oude auto te verkopen. Wij nemen uw occasion graag in. U krijgt een nette, marktconforme prijs en dit wordt verrekend wanneer u de nieuwe auto afrekent.
Heeft u nog geen nieuwe auto op het oog, maar wilt u wel al uw oude auto inleveren? Dan wordt uw auto getaxeerd en wordt na inname de aankoopprijs direct op uw bank- of girorekening bijgeschreven. Wilt u een caravan, motor of bestelbus aan ons verkopen? Neem dan contact met ons op wat de mogelijkheden zijn.

Auto kopen en verzekeren in Apeldoorn

Wanneer u een nieuwe auto koopt, bent u wettelijk verplicht om een verzekering af te sluiten voor het geval u een ongeluk krijgt. De Wettelijke Aansprakelijkheidsverzekering (WA-verzekering) is verplicht vanaf het moment dat een kenteken op uw naam wordt gezet. Heeft u al een auto en ruilt u deze in wanneer u een nieuwe auto koopt? Dan moet u naam zogezegd ‘losgekoppeld’ worden van de oude auto. Vanzelfsprekend weten we dit bij Auto Keijzers in Apeldoorn en daarom krijgt u bij aankoop van een nieuwe auto een vrijwaringsbewijs, zodat u kunt aantonen dat u niet meer de eigenaar bent van de oude auto.

Stel u verzekeraar direct op de hoogte van de aankoop van een nieuwe auto. En geef het ook aan als u uw oude auto hebt ingeruild. De premie van de oude auto wordt dan stopgezet en dankzij het vrijwaringsbewijs dat u van Auto Keijzers in Apeldoorn ontvangt, kunt u de autoverzekering van de oude auto opzeggen en eventueel teveel betaalde premie en belastingen terugvorderen. Voor uw nieuwe auto kunt u dan kijken welke verzekeraar het meest voordelig is en de beste dekking biedt. We denken graag met u mee over alle mogelijkheden bij een auto kopen Apeldoorn.