Ons aanbod

Porsche Occasion

Op zoek naar een mooie Porsche in de omgeving Apeldoorn? Kom dan zeker naar Auto Keijzers! In onze showroom staan diverse modellen Porsches. Naast een mooi aanbod Porsches kunt u bij ons terecht voor ieder type auto. Van een mooie middenklasse tot de meest exclusieve wagen, Auto Keijzers heeft het voor u! Daarnaast is het mogelijk uw oude auto in te ruilen en accepteren wij zelfs bestelbussen, motoren en boten.

Hoe is de Porsche ontstaan?

In 1948 wordt in het Oostenrijkse Gmünd het merk Porsche geboren. De eerste en belangrijkste beslissing welke Ferry Porsche nam, was om zijn nieuwe auto te baseren op materialen van de standaard Volkswagen. Het prototype Porsche van de eerste 356 (356-001) onderging in maart 1948 de eerste test; een tweezitter op basis van een buizenchassis met een voor de achteras gemonteerde motor. Dit was de start van een buitengewone sportwagen welke niet meer weg te denken is in het straatbeeld!

Verschillende soorten Porsches

Inmiddels zijn er vele soorten Porsches ontwikkeld, stuk voor stuk geweldige sportwagens! Porsches zijn beschikbaar in diverse soorten, van benzine tot hybride en zelfs volledig elektrisch. Naast de meest beroemde Porsche 911, zijn de Porsche Cayenne, Porsche Macan, Porsche Cayman en Porsche Boxter enkele prachtige modellen.

Hybride Porsche

Op zoek naar een hybride Porsche? Kies dan voor de Porsche Panamera of Porsche Cayenne. Indrukwekkende sportwagens met hoge performance en veel comfort! Bij een hybride Porsche werken de verbrandingsmotor en elektromotor zo optimaal mogelijk samen.

Elektrische Porsche

Liever een elektrische Porsche? Dan is de Porsche Taycan misschien wat voor u! Deze elektrische sportwagen heeft een sterk karakter en indrukwekkend veel ruimte zowel voorin, achterin als in de kofferbak.

Proefrit maken Porsche

Heeft u een mooie Porsche op het oog? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een proefrit! Auto Keijzers is gevestigd op de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, vlak naast de N344. Graag staat ons deskundige personeel voor u klaar om u te helpen uw volgende auto te kiezen. Een auto welke helemaal op uw wensen aansluit en daarnaast binnen uw budget past. Samen uw droomauto vinden; dat is onze passie!

Wat mag u van Auto Keijzers verwachten?

Na uw proefrit helemaal overtuigd van de aanschaf van de Porsche? Wij maken het graag voor u in orde! Wilt u uw oude auto, boot, bestelbus, motor of boot inruilen, ook dat is mogelijk. Vanzelfsprekend ontvangt u van ons een voorstel op maat. Na uw akkoord maken wij de auto rijklaar en spreken een afhaaldatum met u af. Ook wanneer u geen nieuwe auto koopt bent u bij Auto Keijzers van harte welkom om uw oude voertuig aan ons te verkopen. Wij beoordelen en taxeren uw voertuig waarna u van ons een marktconforme prijs ontvangt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw voertuig op naam komt te staan en u een vrijwaringsbewijs ontvangt. Daarnaast kunnen wij u voorzien van advies voor de juiste verzekering voor uw nieuwe Porsche.

Auto kopen? Kom naar Auto Keijzers!

Wilt u graag meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.