Ons aanbod

Fiat occasion bij Auto Keijzers

Op zoek naar een prachtige Fiat occasion? Kom dan zeker langs bij Auto Keijzers! Onze showroom biedt een uitgebreide selectie aan Fiat-modellen. Naast een divers aanbod van Fiats, vindt u bij ons ook voertuigen van elk type. Of het nu gaat om een comfortabele middenklasser of een exclusieve wagen, bij Auto Keijzers slaagt u gegarandeerd! Bovendien kunt u bij ons uw huidige auto inruilen, inclusief motoren, bestelwagens en boten.

De oorsprong van Fiat

Op 11 juli 1899 werd de Fabbrica Italiana di Automobili Torino opgericht door Giovanni Agnelli en enkele partners. Fiat groeide al snel uit tot een van Europa’s grootste autofabrikanten. Met een breed scala aan modellen heeft Fiat een reputatie opgebouwd als een merk dat zowel stijl als betaalbaarheid biedt.

Een divers assortiment

Fiats zijn verkrijgbaar in tal van modellen. Hier volgt een greep uit ons assortiment: de Fiat 500, de Fiat Panda, de Fiat Tipo, de Fiat Punto, de Fiat 124 Spider, de Fiat 500X, de Fiat Ducato en de Fiat Qubo. Naast deze modellen biedt Fiat nog veel meer varianten! Zoekt u een specifiek model? Aarzel niet om het ons te vragen, wellicht kunnen we u van dienst zijn!

Proefrit in een Fiat occasion

Heeft u een mooie Fiat occasion op het oog? Neem dan gerust contact met ons op om een proefrit te regelen! U vindt Auto Keijzers op de Sleutelbloemstraat 29 in Apeldoorn, vlak naast de N344.

Bekijk ons aanbod

Op zoek naar een nieuwe auto? Bij Auto Keijzers maken we het kiezen van uw volgende auto een stuk eenvoudiger! We streven ernaar een auto te vinden die volledig aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past.

Wat mag u verwachten?

Bent u na de proefrit helemaal overtuigd van de Fiat? Dan zorgen wij ervoor dat alles in orde wordt gemaakt. Het is zelfs mogelijk om uw oude auto, boot, bestelwagen, motor of boot in te ruilen. U ontvangt van ons een op maat gedaan voorstel. Bij akkoord maken wij de auto rijklaar en spreken we een afhaaldatum met u af.

Verkoop uw huidige auto aan Auto Keijzers

Zelfs als u geen nieuwe auto koopt, bent u van harte welkom bij Auto Keijzers om uw oude voertuig aan ons te verkopen. Wij beoordelen en taxeren uw voertuig, waarna u een marktconforme prijs van ons ontvangt. Uiteraard zorgen wij voor de overschrijving en ontvangt u een vrijwaringsbewijs van ons. Ook kunnen wij u adviseren over de juiste verzekering voor uw nieuwe Fiat.

Op zoek naar een auto? Kom naar Auto Keijzers!

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn bereikbaar via (tel) en per e-mail. Wij wensen u veel succes met uw keuze en hopen u binnenkort te verwelkomen bij Auto Keijzers!

Auto Keijzers

Wilt u meer weten?

Heeft u specifieke vragen of wilt u graag meer informatie over ons aanbod of onze diensten? Ons deskundige team staat graag voor u klaar! Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Niks missen?

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief.